Thursday, October 11, 2012

Bedak Arab (kokuryu super summer cake)

Terhangat Di Pasaran!!!!!!

 
 
Harga asal : RM68 
Berat: 50g
TAWARAN UTK BULAN MEI SAHAJA!!!!!!!!!
BEST PRICE : RM46
(excluding postage


Warna yang available: Russet sahaja

Pilihan Warna:

1.Orange Blush = Untuk Kulit Cerah

2.Russet = Untuk Kulit Sederhana Cerah=warna yg selamat semua boleh masuk

3.Amber Rose = Untuk Kulit Sederhana Gelap/Natural

4.Summer Tan = Untuk Kulit Sawo Matang/Gelap
 
 Inginkan kulit yang halus seperti wanita Arab...
Ini lah rahsia kecantikan mereka... Kokuryu Super Summer Cake....

Sangatlah senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!

Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)

TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!

1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
Sesiapa sahaja sesuai pakai.

3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.

4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.

5. Mengecutkan jerawat. (ini yang aku suka ! haha..)

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.

7. Tahan Selama lebih 8 jam.

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.

9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.

10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.

11. satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan. ( ikut penggunaan masing-2)

 Bagi wanita-2 yang nak tukar bedak compact baru ke atau tercari-2 bedak compact mana yang sesuai dengan kulit anda, boleh lah cuba bedak arab ni..




Keistimewaan Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake (Red)
- 3 in 1 moisturizer , foundation, powder
- Tahan selama 8 jam
- Boleh diguna ketika solat
- Ada Cop HALAL
- Sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik), dan tidak lekat pada tisu
- Bedak ni sangat wangi
- Bedak ni ikut darah
- Mengecutkan jerawat bg yg berjerawat
- Muka semakin lembut dan gebu
- Menjimatkan masa & wang
Disertakan bersama sponge yang lembut dan sedap dipakai
Cara menggunakannya:
*Basahkan span & sapukan kat bedak tu & terus pakai.








No comments:

Post a Comment